Sostenibilitat

Sovint no fem prou per ajudar a la natura i la seva preservació, però quan ho fem tampoc ho diem a ningú perquè ens sembla que ja és el que toca, que és la nostra obligació. I així és, és la nostra obligació fer tot el que estigui en les nostres mans per ser sostenibles i en el pitjor dels casos, que la nostra presència no li sigui perjudicial.

Per aquest motiu, i com no pot ser d'altra manera per part de les persones que treballen en una empresa d'experiències a la natura, ens hem proposat portar a l'extrem la nostra implicació per tal que les nostres accions no tinguin cap repercussió negativa en la natura.

Per aconseguir aquest objectiu no és suficient que cadascú a escala personal actuï en conseqüència, sinó que cal fer de la sostenibilitat la bandera de l'organització i implicar-hi a tothom, treballadors, clients, proveïdors, col·laboradors...

Tot i que disposem d'algunes certificacions mediambientals, nosaltres creiem que aquestes certificacions moltes vegades no són més que formularis i protocols que l'únic que fan és fer la feina del dia a dia més feixuga, quan en realitat el que és important és la manera d'actuar i de transmetre la nostra filosofia als nostres clients.

A la nostra comarca, el Berguedà, a la majoria de municipis s'està aplicant la recollida de brossa anomenada "porta a porta". Aquest tipus de recollida ha fet que la nostra comarca passi de reciclar poc més d'un 20% a reciclar actualment un 80%, situant a la comarca al capdavant de les comarques que més reciclen de Catalunya.
Aquest sistema està molt bé per a les persones residents al territori, però quan algú ens visita no sap què fer de la brossa i sovint tenen més de 100 kms fins a arribar a casa seva i tenir un lloc on tirar la brossa. Si és aquest el cas ens ho indiqueu i us donarem informació de com gestionar la vostra brossa i evitar que la gent deixi la brossa abandonada en la natura o en les cunetes de la carretera... amb les conseqüències que això comporta.

A banda de la nostra manera de treballar del dia a dia, diversos cops al llarg de l'any s'organitzen sortides en piragua a l'embassament de La Baells per netejar les seves aigües, aquestes jornades es duen a terme amb les nostres embarcacions de manera totalment gratuïta.

Si voleu estar informats de les properes accions segui-nos a les xarxes socials i participeu amb nosaltres, tots som necessaris!!!