Contacte

No disposem d’una persona sempre a l’oficina, ja que som els mateixos guies que realitzem les activitats dels que atenem les consultes. És per això que demanem que ens disculpin si no podem atendre’ls el telèfon alguna vegada. Si ens envien un correu electrònic l’atendrem el més aviat possible. El WhatsApp és una eina per agilitzar les consultes però mai servirà per confirmar o anul·lar una reserva.

Indòmit Centre d'Aventura

08611 Olvan (Barcelona)

639 98 01 53

info@indomit.net

L'horari d'atenció telefónica es de dilluns a diumenge de 9 h a 13 i de 15 h a 20 h.

Aquest horari es el d'atenció telefònica, ja que en el centre d'aventura únicament hi som quan hi han activitats reservades, o em quedat amb algú, o estem realitzant tasques de manteniment...
Per poder realitzar les activitats que es duen a terme en el centre d'aventura es imprescindible reserva previa.

Per a arribar fins al centre d'aventura cal agafar la C-16 fins a Gironella, sortida 90. Seguint els indicadors cap a Olvan, la carretera li portarà fins al centre del poble on podrà veure l'església. Des d'aquest punt, els nostres indicadors de color groc els guiaran fins a arribar al centre d'Aventures.

Indòmit Pont de La Baells

C-26, Km 152,5, 08613 Vilada (Barcelona)

639 98 01 53

info@indomit.net

L'horari d'atenció telefónica es de dilluns a diumenge de 9 h a 13 i de 15 h a 20 h.

A l'estiu estem oberts cada dia de 10 h a 20 h. La resta de l'any estem oberts dissabtes i diumenges de 11 h a 18 h, entre setmana pot ser qualsevol dia previa reserva i disponibilitat.

 

Per a arribar fins nosaltres han de prendre la C-16 fins a Berga i agafar la C-26 direcció Vilada, seguir els indicadors de Vilada durant uns 3 km fins al pont de la Baells, just creuar el pont trobarà uns aparcaments molt grans ( km 152,5) amb els nostres indicadors que són de color groc i es pot llegir INDÒMIT, cal deixar el cotxe en aquests aparcament i seguir a peu per sota del pont, només cal seguir els indicadors.

Envia’ns un correu i et contestarem el més aviat possible