Indòmit Centre d’Aventura

Quads, segways, tirolina, paintball, tir amb arc, orientació, paintball, nòrdic walking… y més!

El centre d’aventura es troba ubicat al municipi d’Olvan, al mig de la comarca del Berguedà, tant de nord cap a sud com d’est cap a oest, a tocar l’autovia C-16, el riu Llobregat i on el terreny canvia i comencen les primeres muntanyes del Pre-Pirineu.

La seva ubicació fa que tinguem un clima suau en comparació amb els primers cims que tenim del Pre-Pirineu i de les planes de la Catalunya central en què les temperatures també son mes extremes tan a l’hivern com a l’estiu. Amb la qual cosa ven poques vegades hem de cancel·lar cap activitat per mal temps.

En aquest espai és on agrupem totes les activitats d’aventura i natura que es poden ubicar en un mateix espai (paintball, tir arc, tirolina…), des d’on s’inicien les activitats de ruta (quads, segways, orientació, btt…) i es coordinen aquelles que precisen d’un entorn específic en què cal desplaçar-se fins on hi ha el terreny més idoni per realitzar-les (espeleologia, vies ferrades…).

També es el centre Btt del Berguedà, on s’ofereixen els serveis específics d’aquests tipus de centres.

El centre d’aventura es troba ubicat als afores del poble d’Olvan, poc més d’uns 200 metres, la qual cosa permet gaudir de les activitats sense molestar els veïns i a la vegada aprofitar la proximitat de la població per col·laborar tant amb el comerç local, bars, restaurants… i col·laborar amb l’organització d’esdeveniment esportius com pot ser la “Zombie escape run” o acollir estades esportives o acollir a petits grups d’escolars i/o campaments que a més de gaudir de les nostres activitats vulguin acampar per passar la nit.

En aquest centre s’hi poden realitzar totes aquestes activitats tot l’any, tot i que degut al gran nombre d’activitats que oferim i a què no podem tenir tantes persones contractades com activitats oferim, per poder realitzar les activitats cal prèvia reserva i disponibilitat. Si es presenten directament i estan de sort que estem tranquils també els atendrem sense reserva però el més normal és que si no han reservat no els puguem atendre.