Indòmit Pont de La Baells

Aquesta és la nostra base aquàtica que es troba a l'embassament de La Baells. Degut a la falta de permisos urbanístics per poder edificar fins a dia d’avui, en aquesta base no hi tenim edificis de serveis que permetin millorar la comoditat dels clients.

Al no poder edificar no podem donar tots els serveis que oferim a la base del centre d’aventura com es el servei de dutxes, wc i altres serveis que donen un valor afegit a la nostra activitat. Tot i aquestes mancances urbanístiques o gràcies a aquestes mancances, aquest espai es molt tranquil i agradable.

Aquest espai es troba ubicat just al davant de la presa de La Baells, en un entorn de natura fantàstic i amb una situació estratègica immillorable, ja que per una banda tens la vall del Mergançol, un afluent del Llobregat, amb un entorn de natura excepcional i amb poca incidència de les barques de motor i per l’altre banda tenim la vall del Llobregat, mes gran, mes espaiosa i amb molts kilòmetres per gaudir de les activitats aquàtiques.

Pel que fa a les activitats aquàtiques, en aquest espai podreu trobar-hi totes les activitats que oferim, piragües, canoes, paddle surf, hidropedals.... Per tal de poder gaudir d'aquestes activitats caldrà contactar amb l'empresa que gestiona aquests serveis, ja sigui per E-mail, telèfon o en persona, ja sigui en el mateix pont o en els altres espais que també gestiona Indòmit.

Els serveis que s'ofereixen es poden contractar el mateix dia o prèvia reserva seguint les indicacions publicades a la fitxa de les activitats.

Les instal·lacions del pont només es poden fer servir dins dels horaris d'obertura establerts per l'empresa gestora. Fora d'aquests horaris es considerarà a tothom qui hi accedeixi com a intrús en una propietat privada i podent ser denunciat a les autoritats, a més de què serà l'únic responsable dels danys que pugui ocasionar o patir a conseqüència de la seva presencia en les instal·lacions.

S'informa als usuaris que la instal·lació està dotada de serveis de seguretat de videovigilància i es poden enregistrar imatges dels usuaris amb finalitats única i exclusivament per motius de seguretat que es destruiran periòdicament transcorregut els temps legal que marca la llei. Aquestes imatges s'enregistraran tant en horaris d'obertura com fora d'aquests horaris.

Bar

En aquest espai es donarà servei de begudes i alguns snacks. També hi ha servei de lloguer de gandules.

Accès

Aquest espai està habilitat perquè en gaudeixin exclusivament els clients de les activitats. No es un espai on passar el dia, es un espai on fer-hi activitats, estar una estona gaudint de l'entorn, banyant-se, prenent el sol... però no es un espai per acudir amb taules, ni cadires, ni neveras...

Per poder-hi accedir caldrà contractar activitats per valor de 10 € per persona de mitjana, és a dir, no pot ser que assisteixin 10 persones a gaudir del nostre espai i únicament es contracti 1 piragua individual que el seu cost és 18 €, en el mateix cas de 10 persones, caldrà que com a mínim es contractin 100 € d'activitats, independentment de qui realitzi l'activitat. En aquest espai no hi ha cap zona habilitada per poder fer foc i està totalment prohibit, a més de perillós, realitzar-ne.

Escombraries i/o brossa

Aquest espai es troba ubicat en un paratge natural fora dels canals de recollida de brossa dels serveis de neteja, per aquest motiu cada usuari serà responsable de recollir i emportar-se la brossa que pugui generar. En cas de deixar brossa o escombraries s'aplicaran les sanciones estipulades en l'ordenança municipal corresponent.

Mascotes

Està permès accedir a l'espai de l'àrea aquàtica del pont amb gossos, sempre i quan vagin ven fermats per tal que no molestin als altres usuaris als quals no té perquè agradar-los la seva presencia i els propietaris dels gossos tinguin una cura extrema de les defecacions d'aquests per tal de garantir un espai net i agradable per a tothom, fins i tot per a aquelles persones a les quals no els hi agraden els gossos. L'obligatorietat de portar els gossos fermats fa referència a tot l'espai, INCLÒS A L'AIGUA. No hi ha problema en què els gossos es banyin fora de la zona de bany de les persones però sempre seguint les indicacions de convivència esmentades.

Bona part de la gràcia d'aquest espai és la tranquil·litat que s'hi respira, cosa que es veu sovint interrompuda pels lladrucs dels gossos. Com indicàvem abans, la prioritat és la comoditat de les persones, de manera que si algú no és capaç de garantir el silenci del seu gos, caldrà que abandoni les instal·lacions.

Música

En aquest espai únicament podrà emetre música de manera col·lectiva el gestor de l'espai.
Si bé està permès que cada usuari pugui gaudir de la seva música a escala particular utilitzant auriculars.

Pàrquing

El pàrquing es públic i l'empresa no es fa responsable de la seguretat dels vehicles, tot i que no hi ha constància de robatoris ni altres desperfectes en els vehicles dels clients fins el dia d'avui.

És important respectar l'accés a les instal·lacions no aparcant en el camí d'accés a aquestes, ja que sovint cal entrar o sortir amb vehicles de l'organització i amb ambulàncies quan hi ha un accident. En cas de no respectar aquest últim punt s'avisarà a la grua i caldrà que la persona afectada es faci càrrec de les possibles sancions.

Durant els dies d'obertura es dona servei cada dia de les 10 h del mati fins a les 20 h en temporada d'estiu i la resta de l'any els dissabtes i diumenges de 11 h a 18 h, entre setmana pot ser qualsevol dia previa reserva i disponibilitat.

En aquest espai hi ha servei de begudes.

L'adreça es:

INDÒMIT Pont de La Baells
Carretera C-26 km 152,5

En aquest punt hi han uns aparcaments molt grans, cal deixar el cotxe aqui i seguir els indicadors d'INDÒMIT per sota el pont.