Qui som

“No sabem si ho aconseguirem, però podeu estar segurs de que durem a terme la nostra feina amb l’objectiu d’aconseguir la vostra major satisfacció.”

Tot i la nostra vinculació des de sempre en esdeveniments esportius, ens constituïm com a empresa des de l'any 2002.

Iniciem la nostra feina amb l’activitat que millor coneixem, el món del motor, els quads. Ens especialitzem amb aquesta activitat i tal com anem detectant la manca d’ofertes, anem incorporant més activitats a la nostra llista.

El 2006 vam inaugurar les instal·lacions del centre d’aventura a Olvan, on s’agrupen i es realitzen la majoria de les activitats que es poden realitzar en el mateix espai i des d'on es coordinen les que precisen d’un entorn més concret.

El 2011 vam fer un pas més i vam prendre les regnes del centre aquàtic ubicat a Cercs; impulsant, promovent i millorant els serveis que ja s’oferien i incorporant-ne de nous.

L'any 2012, coincidint amb el nostre 10è aniversari, vam agafar les regnes del Xalet de Coll de Pal, una instal·lació de lleure de la Diputació de Barcelona, que després de passar per diverses mans concessionàries i no haver tingut mai una continuïtat, des d'Indòmit ens proposàvem posar-lo en funcionament per poder oferir el servei pel qual està pensada la zona.

A conseqüència de les mancances estructurals de l'edifici i de la qualitat d'aquest, decidim renunciar a la gestió d'aquesta instal·lació al cap de poc temps.

L'any 2012 fou un any mogut i a banda dels moviments i gestions amb el Xalet-Refugi de Coll de Pal, també vam treballar per millorar els serveis de les activitats aquàtiques, deixant la concessió de les instal·lacions ubicades a Cercs i començant un nou projecte a una finca ubicada al pont de La Baells, entre Berga i Vilada, just al peu de la carretera C-26 entre Berga i Vilada. L'espai es troba enmig d'un entorn d’impressionant bellesa i amb la millor ubicació de tot el pantà: cèntric i de fàcil accés.

Aquesta finca és rústica, cal requalificar-la, fer-hi instal·lacions, etc. És un projecte que comença de cero però precisament per aquest motiu és tan engrescador. A més, les possibilitats de millora i creixement no tenen limits.

El 2013 treballem per consolidar i millorar les activitats ja existents però sense perdre de vista les oportunitats de millora i creixement. En aquest sentit, prenem part del concurs per la concessió del centre BTT del Berguedà, aconseguint presentar la millor proposta i a conseqüència, la concessió d'aquest servei.

Després de la decepció  d'experiència amb el Xalet-Refugi de Coll de Pal, al 2014 vam aconseguir un acord per rehabilitar i gestionar el Xalet-Refugi dels Rasos de Peguera, el refugi més antic de Catalunya, ubicat a la muntanya que va veure néixer l'esquí a Catalunya, l'any 1908.

Després de diversos anys oferint activitats aquàtiques a l'embassament de La Baells, al 2016 va sorgir l'oportunitat d'agafar la concessió de l'Àrea recreativa del Molí del Cavaller, al municipi de Vilada. A finals de maig vam guanyar el concurs i el dia 18 de juny vam obrir les portes oficialment. Amb molta feina per endavant, però amb moltes ganes de fer-ho funcionar.

L'any 1019, després de grans esforços per retornar les activitats i donar servei a Rasos de Peguera des del Xalet-refugi i trobar-nos amb tot mena d'impediments, tant per part del club propietari de la instal·lació, com dels veïns, com de totes les branques de l'administració afectades, decidim que no cal lluitar contra allò que no es vol que funcioni i deixem la gestió d'aquest edifici, contents perquè sabem que hem fet tot el que podíem fer per millorar però decebuts per no haver-ho aconseguit.

30 de setembre del 2022, hem arribat al final del contracte de concessió que teníem per gestionar l'espai del Molí del Cavaller. L'ajuntament ha decidit deixar la instal·lació tancada el temps que calgui fins a convocar un nou concurs per gestionar aquest espai. Entre el plantejament de l'ajuntament de tancar temporalment la instal·lació, que les places de pàrquing les vol administrar l'ajuntament i no el titular de la concessió, i la resolució del pla especial on indica que a partir d'ara al Molí del Cavaller es redueixen les places de pàrquing permeses, es prohibeix l'acampada i la restauració... fa que a dia d'avui considerem que no hi pot haver cap negoci viable econòmicament parlant. INDÒMIT tanca una etapa al Molí del Cavaller on durant 7 anys hem intentat donar servei per aconseguir un públic que valori la qualitat dels serveis que s'hi ofereixen tot respectant a la resta d'usuaris. No podem dir que INDÒMIT no tornarà mai al Molí, però sí que tanquem una etapa i ens concentrem a portar a altres espais els projectes que teníem planificats per al Molí del Cavaller.

Cal destacar també que nosaltres, com a professionals que som, detectem el perill on els participants no el poden veure. És per això que a vegades pot semblar que privem del gaudi de l’activitat al 100%, però no és així. Tots desitgem passar-ho bé durant la realització de l’activitat, però sempre prenent les mesures adequades per la major seguretat.

Us agrairíem que si en qualsevol moment teniu aquesta sensació, ens ho feu saber i intentarem donar-vos arguments del motiu de les nostres actuacions.